tiistai 16. elokuuta 2016


Kyllä jaksaa vielä sillä H-hetkeen on aikaa 12 tuntia.

Tänään päivämme alkoi vierailulla kisakylässä. Pieni kaupunki, jossa oli lipuin ja tekstein koristellut kerrostalot, massiivinen ravintola, puisto ja erilaisia myyntipisteitä. Tapasimme myös joukon suomalaisia urheilijoita. Osa oli vasta valmistautumassa omaan kilpailusuoritukseensa, joten kunnioitimme urheilijoiden yksityisyyttä. Olympismin arvot olivat hyvin esillä.

Sieltä siirryimme katsomaan käsipalloa Olympiapuistoon. Vaikka kisat näin turistin näkökulmasta sujuvat hyvin, ei  brasilialaiselle yleisölle voi antaa täysiä pisteistä. Lajikulttuurista riippumatta ei koskaan ole oikeutettua buuata kanssakilpailijalle. Toisaalta kansallislaulujen ja -hymnien aikana tulee yleisön nousta seisomaan. Tunnelma välittyi varmasti myös tv:n välityksellä, kun seipään palkintojen jaossa Ranskan Lavillenie sai mielettömät buuaukset. Buuaukset ovat yleisurheilussa todella harvinaisia, joukkuelajit ovat usein poikkeus. Palloilulajien fanien tavoitteena voisi olla ettei kentällä kuulla buuauksia. Seuraavassa kisassa menee alle 49s.

Löysimme myös mielettömän PopUp pihagrillin, jossa nautimme parhaat ateriat tällä viikolla ;)

Täällä mennään vauhdilla paikasta toiseen, mutta tänään alkaa Finnish PopUp Schoolin ensimmäinen koulupäivä, teemalla ystävyys.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti