sunnuntai 14. elokuuta 2016

Sunnuntai 14.8.


 Aamulenkki Copacapanalla auringon nousun aikaan. Rannalta löytyi tyhjäksi juotu kookospähkinä, jota käytimme kuntopallona. Rannalla myydään kookospähkinäjuomia, jotka tarjoillaan kookospähkinöissä. Ehkä joku edellisen päivän juhlija oli jättänyt tämän iloksemme rannalle. Täytynee kokeilla juomaa itsekin vielä joku päivä.


Pääsimme seuraamaan Mikko Ilosta ja muita olympiagolfareita helteiselle olympiakentälle. Olipa huikea kokemus päästä seuraamaan ammattilaisten peliä ihan lähietäisyydeltä. Kiersimme koko kierroksen Ilosen ryhmää seuraten. Kuumassa säässä tallustelu kävi ihan urheilusta. Ilosen peli ei kulkenut eiliseen malliin, mutta emme antaneet sen lannistaa. Sainpa kerran kannustettua Mikkoa ihan niin, että hän kääntyi minua katsomaan ja näytti peukkua. Ei pöhkömpää!




Suomalaisia oli katsomossa muitakin. Tapasimme mm. uimari Hanna-Maria Seppälän ja jousiampuja Taru Kuopan kentän laidalla.





Illan päätteeksi palasimme Copacabanalle illalliselle ja sen jälkeen asunnolle vielä palaveriin pohtimaan ensimmäistä koulupäivää. Kävimme läpi päivän kulkua ja pohdimme mm. koulupäivien vaihtoehtoisia sisältöjä, nimilistoja, kuvauslupia, kouluruokajärjestelyitä, matkalaukuissa lymyävien kannettavien tietokoneiden hyödynnettävyyttä ja Suomi-talon koulutusviennin yhteistyökuvioita. 

Kuulimme juuri, että Suomi-talossa on vieraillut viikonlopun avointen ovien päivinä liki 20 00 ihmistä. Mikähän hulabaloo meitä odottaakaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti