lauantai 20. elokuuta 2016


Viimeistä päivää Riossa. kotimatka voi alkaa hyvillä mielin!


Miran mitalijuhlat  ja Finland house huipensivat kuluneen viikon tapahtumat.  Koko Finnish PopUp School tiimi oli paikalla, kun tasavalan presidentti Sauli Niinistö puolisoineen juhlisti Suomen joukkueen mitalijuhlia. Rehtori Sallan johdolla kävimme tervehtimässä presidenttiä. Oli ilo kuulla niin hänen kuin ministerin suusta, että koulumme toimintaa oli huomioitu ja sitä arvotettiin todella paljon. Olympiakasvatukselle on luotu hyvä toimintamalli. Vaikka hiki irtosi jo muutenkin, saimme nauttia myös suomalaisesta musiikista ja tanssin ryhmistä.

Finland housen toimintamalli oli todella hyvä. Henkilöstö auttavaista ja iloista joukkoa.
Oppilaat koulussa vaihtuivat päivittäin, muutaman viettäessä kaikki kolme koulupäivää. Eräs poika jopa asetti osallistumisen meidän koulupäivään  olympiakisojen seuraamisen edelle. Sykähdyttävää oli myös lapsen saapuessa kultamitali kaulassa ja kotitehtävät tehneenä uuteen koulupäivään. Uskon, että tarjosimme lapsille suuria kokemuksia, elämyksiä ja yhdessä tekemistä.  Haikeilla mielin vietimme viimeistä koulupäivää, vaikka hiellä sinun pitää työsi tekevän toteutui konkreettisesti.

Huikea tiimimme sai paljon myönteistä julkisuutta. Jo ensimmäisenä päivänä olimme toistuvasti kuvauskohteena ja sama teema jatkui päivästä toiseen myös tv:n puolella. Jokainen voi miettiä miksi meitä kuvattiin; vaaleus, hymy, äänekkyys, kauneus, komeus, sporttisuus vai suomalaisuus who knows.

Urheilijat päättävät oman olympiadinsa ja alkaa uusi kausi. On aika suunnata tavoitteet kohti Tokiota. Edetään pienin askelin jokainen päivä on tärkeä päivä. Nautitaan, iloitaan ja tehdään töitä paremman huomisen puolesta. On ollut ilo ja kunnia olla yksi Finnish PopUp Schoolin tiimiä.

Kiitos Harrille, idean isälle.

Valitettavasti kaikki ajatukset eivät välity blogissa, koska niitä ei ole myöskään ehtinyt kirjoittamaan. Mutta sydämessä on monta pientä asiaa, jotka säilyvät siellä aina.

Friendship - Respect - Excellence siihen voi kiteyttää kaikki






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti